ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

Stimata D-na, Stimat Domn,

Mă numesc Gheorghe Opriș si sunt PR Manager Ia firma ICS Human Resounces SRL, extensie a firmei germane mama ICS Automotive GmbH. La ora actuala ICS Automotive este in proces de extindere a activități sale in Romania. Începem in curând in acest sens construcția a doua hale de producție in Satu Mane. Pentru acestea, dar si pentru unitățile noaste de producție din Germania si Ungaria avem nevoie urgenta de forță de munca, in principal in domeniul industrial (sudori, electricieni, prelucrători prin așchiere pe utilaje CNC, magazioneri, zugravi, lăcătuși, personal cu studii superioare).

Firma ICS dispune de propriul sau centru de recrutare a forței de munca, având in prezent cereri si in domeniul muncii necalificate (grădinărit, întreținere, curățenie, etc. ).

Dorim prin acest demers sa venim in sprijinul refugiaților ucraineni care doresc sa găsească rapid stabilitatea oferita de un loc de munca bine plătit, pe perioade nedeterminate de timp.

Pentru detalii suplimentare rugam persoanele interesate sa ne contacteze. Cu stima si respect, Gheorghe Puiu Opriș, Administrator KRESSUS BUSINESS NETWORK SRL Consultanta in afaceri si management, Traduceri, Interpretariat, Training & Predare limbi străine www. knessus . nr. Telefon Mobil 00.40 744.547452

Comentariile sunt închise.